Chrome Pointer

Mina svar på era frågor

Från Nadia Moonnight:
   Hur kom det sig att du hittade till SSO från första början, och varför blev du så fäst vid det? Jag har berättat det här tusen gånger innan, haha ^^ Lång historia kort - Jag var med i Polluxklubben, spelade SSL, spelade Årstidsryttarna, fick reda på att en onlineversion skulle komma, väntade i typ två år, upptäckte att det äntligen öppnat, började spela :) SSL och SS är i mina ögon de bästa hästspel som finns - eller ja, fram till att SSO öppnade, förstås. Det är liksom en påbyggnad från min barndom... och sen så finns det ju inga andra hästonlinespel sådär. Alicia Online visserligen, men jag väntar med det innan det officiellt kommer på engelska ;)

   Om du fick välja EN häst att behålla av dom du har, om alla skulle försvinna, vilken skulle du välja då? Ashiii ♥ Jag älskar alla mina pållar, liksom Iddy är den första som jag köpte själv, Freya är snyggast, Gigi är sötast osv, men jag har haft Ash i över två år och det är omöjligt att byta ut honom.

   Om du fick välja en enda hästras som inte finns i SSO, vilken skulle du helst velat se i spelet? En enda, hm... Då måste jag faktiskt säga Shire. Min absoluta drömras, som verkligen är störst!
 
Från Emmy Lightlord:
   Du kallas för Esme, har det något med Esme i Twilightböckerna? Jag antar inte det. Då jag startade spelet som Esmeralda tänkte jag mig själv som Essie (min karaktär är typ döpt efter hästen jag lärde mig rida på och därmed blev smeknamnet detsamma, tänkte jag). Då spelet startade var jag dock mycket mer aktiv i chatten och väldigt mycket mer social än vad jag är nu, och då var det någon gång att det var en spelare som kallade mig Esme. Det var ju ändå rätt naturligt, Esmeralda, så jag kände helt enkelt att "Essie eller Esme, whatever". Numera ser jag mig endast som Esme, eftersom det var det folk började kalla mig. Vet inte om den där första människan som gav mig namnet tänkte så, och jag har nog aldrig tänkt så själv. Så... nej, får jag väl säga ^^
 
Från Amanda Rainwood:
   Favoritplagg på sso? :) Just nu är det nog pikétröjorna, tycker de är dösnygga :D
 
Från anonym:
   En fråga vilken klubb är du med i? Jag är med i klubben Night Guards som ägs av Genevieve Nightbard (<- besöööök!). Vi är tre fem medlemmar och jag trivs jättebra där :)
 
Från anonym:
   För ett tag sen så bad du om rubrikförslag, kommer de förslagen att bli till inlägg eller lägger du upp egna inlägg istället? :) Senast jag bad om rubrikförslag var det lite mjäkigt från min sida, så de inläggen lär det tyvärr inte bli något av. Vilket självklart är mitt fel, dessutom så frågade jag efter förslag senast då jag inte mådde särskilt bra eller hade någon skrivlust så det sket sig rätt fort. Men om man frågar snällt och har en intressant idé kan jag absolut tänka mig att försöka skriva om det närsomhelst :)

   När fyller du år och vad fyller du? Fyller år den nionde augusti och nästa gång fyller jag 20. (Hugaligen, när blev jag så gammal?)

   Hur många besökare har du på din blogg? Beror på litegrann, men jag räknade snittet för de senaste tio dagarna och det var 147 stycken. Vanligtvis är det mellan 120-160 besökare per dag, om man kollar statistiken någon gång ibland. Vilket jag tycker är rätt sjukt ändå, kombinera det med alla sidvisningar så tittar varje läsare in här ca tre gånger per dag. Att de vill lägga några minuter av sin värdefulla tid på det jag skriver tycker jag är fantastiskt roligt, och rätt häftigt.

   Har din blogg eller din wiki blivit uppmärksammad av skaparna av Star stable på något sätt? Yes, det har de, båda två. Ganska strax efter att jag startade Wikin fick jag ett mejl från SSO där de berömde mig för insatsen, jag fick 300 Star Coins för mitt engagemang samt beröm för bloggen och den där lilla fina "Jag gillar Star Stable"-stämpeln :)

   Vilka ridklubbar känner du till på sso? Hur kommer det sig att du känner till just dem? Hm, det är väl de man ser runt om sig ofta eller mycket. Självklart känner jag till Night Guards, som jag är medlem i (höhö), sen... Water Roses och DBC ser man ju öööööverallt, och de båda lyfts ju än mer för att flera av de mer kända spelarna är med där. Annars har jag rätt dålig koll just nu, känns som att alla klubbar jag känt till har upplösts vid det här laget xP
 
Från Lara McField:
   Favoritfärg? Lila eller grööön
   Ponny/häst
   Senaste personen du pratade med? 8D Min mamma
   Westernträns/engelskt träns? 
 
Från Evangeline Silverbell:
   Vad heter du i verkliga livet? ;) Hugaligen. Felicia, vidrigt namn.

   Har du flyttat hemifrån? Nope, lite svårt att flytta utan inkomst xP

   Har du husdjur? Nepp, har en superallergisk mamma. Så fort som jag flyttar hemifrån ska jag dock skaffa både hund och katt :)

   Skulle du kunna tänka dej att göra ett inlägg om vad aspberger är för oss som inte är så insatta? Tror du förklarat förut, men inte så ingående. Absolut, ska försöka komma ihåg att skriva ett sånt ^^

   Finns det någon special someone i ditt liv? ;) Heh. Hehe. Nä.

   Vilka tror du är de som dras till att spela sso? (Om du bortser från hästintresse) SSO är väl ett av de första (? jag antar så åtminstone) MMORPG's som riktar sig endast mot tjejer, och det är ju en väldigt trevlig atmosfär i hela spelet. Jag skulle gissa att det överlag är hästtokiga tjejer som gillar att sitta framför datorn som hittar SSO och tänker "varför inte testa" eller något sånt ^^

   Vilken funktion vill du INTE ska komma till spelet? Jag vill inte kunna sälja hästar mellan spelare. Jag tror att det skulle sluta med den där pengagalna atmosfären som finns på Stallet.se, och dessutom skulle ju folk bli som galna om de kunde köpa hästar från sina idoler i spelet. Jag tror inte att det är bra helt enkelt, känns bättre så som det är nu, att varje spelare har en ekonomi som inte rör någon annan.

   Vad tycker du om åldersskillnaderna bland alla som spelar? Bra/dåligt? Jag tycker det är jättehärligt, och det är ju också en sak som syns ute i hästvärlden också. Ålder är egentligen bara en siffra, vänskapen finns ändå. Jag är nitton, några av mina bästa vänner har nyss fyllt femton. Om jag inte spenderat så mycket tid i stallet IRL som jag har gjort hade jag aldrig träffat de tjejerna. Man ska aldrig underskatta nya sätt att skaffa vänner och man bör inte oroa sig så mycket över ålder.
 
Från Scarlett Silverwood:
   Favoritdjur? :D Häst ^^

   Hur många sadelväskor har du? :D Åh, ehm... runt tio tror jag.

   Hur många husdjur har du? :D Tolv - fya katter, fyra kaniner och fyra hundar :)

   Vilken är din favorit/mest välgjorda plats? Jarlaheim!

   Favoritlopp? Moorlands ridspår - kort och enkelt ^^
 
 
   Det här var alltså den sista frågestunden på ett bra tag, hoppas att ni är nöjda med era svar :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.