Chrome Pointer

Mångfald i ponnyer

   Det finns inte en enda köpbar hästras i Jorvik som finns i så många färger som den Jorvikiska ponnyn. Det tycker jag är lite mys.
   I början, då det bara fanns fyra ponnyer, såg man samma hästar överallt. Det fanns liksom bara de där fyra ponnyerna, några Frieserhästar samt sporadiska inslag av "vanliga" hästar vartän man såg en annan spelare i Jorvik. Nu då det finns ytterligare fyra ser man lite mer olika ponnyer, kombinerat med att folk har återgått till sina andra hästar, vilket är jättetrevligt. Alla spelare är unika, deras hästar är också unika på sitt sätt, och jag tycker verkligen att det är roligt att se vilka olika hästar folk har valt att fylla sina stall med.
 
   Tycker jag att åtta ponnyer räcker? Jag vet inte riktigt. Åtta Jorvikiska ponnyer kanske är nog. Jag skulle faktiskt gilla om det kom andra ponnyraser, men den Jorvikiska ponnyn kanske helt enkelt passar bäst i spelet. Hur som helst vill jag jättegärna ha in ett par skäckar. Om det var möjligt skulle jag verkligen digga en stickelhårig häst/ponny också. Kan dock tänka mig att en sådan är sjukt svår att sätta in i spelet så att det ser snyggt ut...
   En sak som jag faktiskt inte riktigt gillar med ponnyerna är att deras hovar är lite för stora. Fast just hovarna har jag svårt med överlag, jag tycker att många hästar har hovar som inte riktigt passar dem - vissa har för ljusa hovar för deras färg så att hovarna ser jättekonstiga ut (tänker typ med mörka pållen på bilden ovan, jag gillar inte de hovarna - dock är ju färgen i övrigt fantastisk), vissa (typ den vita skimmelandalusiern) har så mörka hovar att det ser mysko ut. Dock kanske det är en smaksak.
 
   Jag tänker absolut köpa fler ponnyer, vet dock inte hur många än. Minst två till. De är ju sjukt söta! Sen tycker jag också att det är jättekul att det faktiskt blev olika modeller på hästar, ie. vanlig häst, den stora hästen, ponnyn. Hoppas dock på att det kommer åtminstone någon till - om vi får den efterlängtade araben måste ju den ha ett speciellt utseende, annars lär ju hela spelarstaben strejka totalt, haha.
 
   Blev lite luddigt här, men slutsatsen är att jag tycker det är riktigt kul att det finns så många olika ponnyer nu, och jag skulle tycka det var lite kul att se fler färgvariationer. En fuxfärgad ponny utan tecken samt en svart ponny utan tecken tror jag faktiskt skulle vara uppskattat av många spelare, och sen ser jag själv väldigt gärna minst en skäck ^^
 
   Vad tycker ni om ponnyerna?


Marielle

Hej :) Är lippizaner hästen en ponnyras?

Svar: Nej, Lipizzaners är stora hästar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.