Chrome Pointer

Man- och svansfunktionen

   Det är alltså hästhårstylisterna som jag nu ska snacka om, återigen. Det finns några punkter jag vill ta upp gällande dem.
 
   1. Jag vill kunna byta man och svans separat. För min del gör det inget om manen då kostar 19SC och om svansen också kostar 19SC, jag vill bara ha friheten att välja den kombination som passar min häst bäst. Den absoluta drömmen vore väl om man dessutom kunde välja separat pannlugg, isf skulle jag utan att tveka knoppa Iddy och låta pannluggen hänga fritt.
 
   2. Just nu kan vi bara se en preview på manstilarna ur en enda vinkel. Jag skulle vilja kunna byta vinkel så att man ser hur hästen ser ut framifrån, bakifrån, från sidan och inte bara snett uppifrån. Det faktumet att man knappt ser något alls just nu hindrar mig från att våga testa nya manstilar på mina hästar.
 
   3. Jag skulle vilja se fler manstilar. Stubb/ståndman, ardennerfläta (det inte hur det skulle se ut i spelet om hästen rör på halsen för mycket, men det kunde vara jättehäftigt), ehm... fisknät? Rufsig man även till stora hästar? Kanske inte exakt ponnymanen, men något som gör att hästarna ser lite... vilda, ut.
 
   Vad tycker ni?


Maria Moondaughter

Håller helt med.

Evangeline Silverbell

Tycker precis som du, på alla punkter faktiskt! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.