Chrome Pointer

Lite tankar om gårdagen

   Gårdagens glädjeyra har väl lagt sig lite, men jag är väldigt nöjd. Snart kan vi ha obegränsat med hästar och hur bra är inte det?
 
   Andalusierhästarna var tyvärr inte riktigt så fina som jag trott, men jag tänker ändå köpa mig en- eller tre. Det negativa tycker jag är dels storleken, eftersom de IRL är mellan 150-162 cm i mankhöjd. Jag hade absolut velat ha dem mindre än vad de är. Dels tycker jag att deras ben är lite för tjocka, vilket förstås ligger kvar från sedan de var Friesrar. (Eller har de här hästarna varit klara länge och det är Friesrarna som förut varit andalusier? Lika djupt som hönan och ägget, det här)
   Men det går att ändra man på dem, vilket är ett grymt stort plus, och jag tycker alla tre var fantastiskt vackra. Det var just de här två punkterna som tyvärr sänkte dem lite i mina ögon, men det kommer ju sluta med att jag köper hem allihop.
 
   Ja, så tycker jag. Vad tycker ni?


Maria Moondaughter

Jag tyckte också att de var lite förstora först, men jag har ändrat mig. Friserhästar är ju 155-164 cm i mankhöjd, så det är ju inget direkt fel med att andalusierna är i samma storlek på SSO. Problemet är att SSO inte riktigt verkar bry sig om hästarna storlekar(förutom skillnaden mellan stor häst och ponny) IRL. En Oldenburgare är t.ex 153-166 cm, ett engelsk fullblod 155-165 och ett danskt varmblod är hela 165-170 cm IRL...

Fiona Mcpaw

Jag tycker de ser väldigt smala ut, speciellt på den där bilden iallafall. Irl brukar de se rätt biffiga ut, lite mer breda har jag för mig.

Men ja, de är rätt härliga ändå, lär ju köpa den gråa när jag har pengar ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.