Chrome Pointer

Jubileum

   Idag, femte oktober 2013, har jag spelat SSO i två år. Ett och ett halvt år med endast en stilig gråskimmel, och under det senaste halvåret har ytterligare fyra fantastiska hästar joinat min flock. Jag är väldigt glad över hela min speltid, då den har gett mig väldigt många lyft då jag inte mått bra, och jag ser verkligen fram emot vad SSO har att erbjuda mig även framöver - särskilt med tanke på den fantastiska sneakpeak vi fick igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Två härliga år av upptäckande och glädje sammanfattat i några få bilder ♥


saben

Ooh, grattis på tvåårsdagen!! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.