Chrome Pointer

Jag tänkte...

   ..minns ni den förra teasern vi fick från SSO? Gällande det förra området som alla så gärna ville ha? Jag får seriöst rysningar över hela kroppen, musikspåret är ju Winner's Circel (som btw finns med i bloggens spellista längst ner på er skärm) och jag tycker fortfarande att det är det bästa spåret någonsin från ett spel...
 
 
   Underbara spel. ♥
 


Fiona Mcpaw

Japp, vart också tvungen att kolla på den här om dan. Alltså vilken stämning!

Det är en sak som jag verkligen ser fram emot, (även om i Gåd var det inte så mycket..) alltså ny musik och ljudeffekter :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.