Chrome Pointer

Jag och Ash säger godnatt...

   ...från vårt nya hem.
 
   Jag har miljoner saker att skriva om, men det får vänta till i morgon, då jag förhoppningsvis har blivit av med stelheten i nacken. Nu lär man ju ha mycket att skriva om på höstlovet, iaf :)
 


Anonym

En fråg vilken klubb är du med i

Svar: Night Guards :)
Esmeralda Silverforce

Manda

Vilket redigerings program använder du? :)

Svar: Photoshop Elements 4.0 :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.