Chrome Pointer

JAG GRÅTER, JAG LOVAR

 
   DET ÄR SÅ JÄVLA VACKERT!
 
 
   EDIT: Okej, jag lever, jag har torkat tårarna (glädjetårar ofc, jag gråter inte ofta av glädje men nu hände det) och... jag är tamefan mållös. (Ursäkta för fult språk, btw.) Men alltså... Hagar? Jag trodde verkligen aldrig att det skulle ske. Det gjorde jag verkligen inte, och jag ser fortfarande inte vitsen med det - men det är så vackert. TITTA PÅ GRISEKNOARNA, så söta ♥ Kan man få en? Vad i hela friden är det för byggnad tvärs över Silversongfloden? Den här gården med grisarna är så fantastiskt rustik och vacker...
  Jag återgår till hagarna nu. Och snälla, säg att den vita hästen med svart man INTE är Andalusiern... om det är en NPC-häst är jag lycklig. Jag tycker nämligen att den modellen på häst är skitful... Notera ändå att hagarna är precis utanför Jarlaheim, vad häftigt!
   Och Jorvikstallet... Efter en sjukt massa år av väntan, där finns det. Och det är så vackert. Och titta på Jarlaheim, det är ju helt makalöst.
 
   Inser ni att det inte ens är en månad kvar? Jag trodde att slutet av oktober skulle bestå av Halloween-uppdatering, men jag kan lätt överleva med det här... Åhåhå, jag längtar så mycket ♥


Danielle Lightfall

Vid 0.11 sek så ser man ett champ

Britney Moonwood

Är så jäkla glad :'D

Nichole Starrock

Kan knappt fatta det! är överlycklig! sprang å popa popcorn efter fgc för att titta på trailern så många gånger som möjligt (och så många som möjligt är ju till att de öppnar området!) :D håller på att tuppa av, sso har verkligen gjort ett fantastiskt jobb! :D

Sabrina Eastforest

lol hoppas också att den vita hästarna inte är andalusier xD Är inte så förtjust i den modellen heller

Siri

Jag dör help me </3

Elizabeth Silverfield

Jag tror att jag dog ett tag. Helt. Jävla. Underbart. Jag har aldrig sett något liknande! Det är så.... (Jag finner inga ord)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.