Chrome Pointer

Ja, vad händer?

   Vet inte. Men nu är det bara en vecka kvar, sju fjuttiga dagar och sen får vi äntligen ta oss över den underbara bron. På onsdagen kommer jag och Ash att lämna vårt hem i Moorland för att flytta söderut lagom till vintern. Den stunden har jag väntat på så länge.
 
   Jag tröstar mig med att mycket nytt händer där nere. Nya upptäckter, nya uppdrag, nya NPC's, jag antar att det blir nya funktioner, nya affärer, ny musik, nya tävlingar... Det kommer bli grymt, och därmed kommer min alltmer sjunkande blogglust att vakna till liv. Eller sjunkande, jag vill skriva men jag vet inte vad jag ska skriva om.
   Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om så håller jag just nu på och spammar mitt Instagramkonto. Det är dessutom rätt smidigt för mig att använda i skolan så man sitter väl på någon lektion ibland och langar upp en bild bara för att man har så sjukt tråkigt i övrigt.
 
   På tal om bilder, det är en till sak jag ser fram emot! Det lär komma många härliga fotomöjligheter där nere i söder, jag hoppas på att det kommer minst en trevlig ridbana förutom alla nya stigar. Förutom de bilder som jag kan fota på mina nuvarande fem hästar så behöver jag ju fylla ut bilder på Misty också - två dagar efter flytten till Jorvikstallet kommer hon hem. Så mycket bilder lär det ju bli.
 
   Aja, nu har vi som sagt den här veckan kvar. Det blir spännande att se hur det blir då bron blir alltmer färdig...


Siri

Såg du NPCn på andra sidan bron som vinkade? :D

Siri

Såg du NPCn på andra sidan bron som vinkade? :D

Svar: Jepp!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.