Chrome Pointer

It's So Good To See You!

     
 
     
 
    
 In which I am Jane Bennet...
 
 
   Hehe. Kunde inte låta bli. (Ni som inte har sett The Lizzie Bennet Diaries, mot Youtube nu på stubben och börja!)
 
   I ärlighetens namn har jag faktiskt funderat på att någon gång göra en videoblogg, fast... jag vill nog inte sabba era öron med min hemska röst, om man säger så. Har ändå verkligen haft det i tankarna, bara för att jag vill sitta och babbla om SSO och vifta med händerna. Jag viftar mycket med händerna då jag är glad. Ibland.
 
 
 
   Ehm, tillbaka till saken. Måndag, jag är ledig hela veckan. Det är grymt nice, höstlov är bra grejer! Har dessutom en massa inläggsidéer på lager, jag ska bara ta mig i kragen och faktiskt skriva klart dem också. Eller ja, de är väl färdigskrivna, det är bara så trassligt att fota bilder till dem också xP
   Vet dock inte riktigt hur mycket datortid det faktiskt blir - en av mina bästa vänner har varit utomlands och jobbat i ett halvår och hon är hemma under den här veckan, sen ska jag tydligen våldgästas någon dag av någon annan kamrat - plus att Genevieve Nightbard kommer till mina hemtrakter senare i veckan! Vi har väl åtminstone känt till varandras existens i typ fem år nu, men vi har aldrig träffats förr (om man bortser från då jag såg henne på en The Ark-konsert men inte vågade gå fram och hälsa, fail xP).
 
   Nämen jag ska sluta flumma nu. Funderade på att börja på ett nytt redigeringsprojekt nu då jag är färdig med Iddy-bilden, om jag börjar idag kanske den är färdig till jul x)


Siri

äsch din röst kan inte vara så hemsk x) Majoriteten av alla som hör min röst första gånger hör inte vad jag säger för jag pratar så fort. (eheheh) Jag gör det när jag är glad.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.