Chrome Pointer

Instaspam

   Jag har sjukt tråkigt och har inget bättre för mig än att spamma sönder mitt nya Instagram-konto med SSO-bilder. Nästan bara bilder jag visat här redan, men tror att någon ovisad också har slunkit med av bara farten.
 
   Borde kanske passa på och logga in på spelet för att göra lite nytta där (eller nytta och nytta, haha), men orkar inte. Jag vaknade klockan fem i morse och kunde inte somna om, åkte till jobbet vid nio och kom hem vid halv fyra. Jag har i princip suttit framför datorn och stirrat ut i tomma intet sedan dess, pallar inte ta tag i något. Dock har vi middag hemma ikväll (fml och kmn) så jag måste försöka hålla mig någorlunda vaken.
 
   Nejmen jag håller ju bara på och gaggar om ingenting (vilket är ett gott tecken på att min hjärnaktivitet går på minus) så ni vet hur det ligger till, jag ska försöka hitta på något nyttigt, om jag kan smita ifrån middagen och kommer på något roligt så återkommer jag. Om inte annat lär jag vara mer levande i morgon.


Siri

Du brukar ju lägga upp bilder och så på morgonen, är det ok om jag gör det jag med? Har ingen inspiration och tycker själv mest om att se på bilder på morgonen ^^

Svar: Självklart! Blogga så som du tycker känns bäst för dig :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.