Chrome Pointer

In progress

   Då jag lade upp den redigerade bilden på Iddy häromdagen hade jag tänkt visa hur det såg ut innan, och under processen, men det glömde jag.
 
   Jag använde ungefär tre-fyra olika bilder till just Iddy. En bild där han stegrade sig (för själva kroppen) och sen kommer benen (förutom ett framben), hals samt huvud från bilder där han står still på marken, fast ur olika vinklar. Jag tycker det är det bästa sättet att redigera på, för då kan jag bara vrida och placera kroppsdelarna precis så som jag vill ha dem.
 
   Jag hade dock stora problem med att få bakbenen att se bra ut. Jag hade en referensbild bredvid mig, för att allt skulle se naturligt samt proportionerligt ut, men jag fick verkligen inte till vinkeln nedanför hasen ner till hoven. Istället klippte jag ut en buske.
   Jaja, grymt stilig buske. Och väldigt bra utklippt jao (y) (kunde väl ha gjort ett bättre jobb, hehe)
 
   Sen traskade jag iväg till Hollow Woods för att får en bra bakgrundsbild. Jag tänkte mig att skogen är gammal och mystisk och passar rätt bra att leka i, särskilt eftersom det inte är så mycket folk där som kan störa en.
 
   Bakgrunden utan Esme, Iddy och buskar
 
   Dags att klippa och klistra! Tog en bild på Esme, klippte bort den bakgrund jag inte skulle ha, klistrade in Esme, klistrade in Iddy, klistrade in två buskar. Ritade ett långt spö, för att det skulle se ut som att Esme gjorde något alls för jag pallade verkligen inte försöka redigera henne också. Signatur i hörnet. Ta-daa!
 
 
   Jag tycker egentligen inte att sånt här är särskilt svårt, och jag tror aboslut att jag kunde bli mycket duktigare än vad jag är. Problemet är bara att jag är så sjukt lat, så jag kan börja med något som sedan bara ligger och skrotar i ett hörn i evigheter.
   Nu då jag tittar på den här bilden i efterhand ser jag tusen småsaker som jag velat rätta till, men... det får vara nu. Det här är ju ändå mitt andra redigeringsprojekt någonsin och jag får väl vara ganska nöjd, tycker jag.
 
   Det här är ändå min basstruktur för redigering. Jag tycker att det här är enkla metoder jag använder, och resultatet blir... ja, rätt bra. Så då vet ni det ^^


Siri

Jag gör typ likadant, det bästa tycker jag är om hästen inte är på sin orginalbakgrund så man kan röra om kroppsdelarna utan att bakgrunden följer med och så.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.