Chrome Pointer

Hur jag tänker då jag väljer hästnamn

   Jag har flera gånger fått höra att mina hästar har väldigt trevliga smeknamn. Det får jag väl hålla med om, det är ju därför jag väljer dem ^^ Dock är det roligt att ni också uppskattar hästarnas namn, ni som hänger runt här är ju så illa tvungna att läsa om dem :D
 
   Hästarnas tilltalsnamn är viktiga för mig. Något relativt kort som ändå är snyggt, något som jag verkligen kan förknippa med min häst. Jag spelar spelet mycket och hästarna är ju väsentliga, jag måste trivas med allt som har med dem att göra helt enkelt.
   Oftast får jag mig en liten vision där jag tänker "wow, det där namnet vore perfekt!". Då börjar jag kolla upp vilka alternativ som finns i spelet. Finns det något som talar för namnet, något som kan förkortas till namnet, något som helt enkelt passar?
   Det är bara Ash och Iddy jag har namngett utan en tanke på smeknamn redan från start. Iddy har ju fått sitt namn för att ära en liten ponny som gått bort tidigare, men jag tycker ändå att det är en helt godkänd förkortning av Wildheart.
Iddys namngivare - Ideal Kitty. En bild som jag först hittade på Stallet.se för många år sedan - jag vet tyvärr inte vem som har fotat den fina bilden eller vem som rider. Bilden blir större om man klickar på den.
 
 
 
   Namnen är viktiga, jag har många på lager. Fast jag vet ju redan vem min nästa häst blir, och jag vet exakt vad han ska heta. Från början funderade jag på Mooncatcher eller något åt det hållet, men sen då jag verkligen kollade upp saken hittade jag kombinationen som är så sjukt perfekt att man nu känner sig lite sådär lagom mallig och tänker "nu var man ju faktiskt lite smart för en gångs skull".
 
   Så fort som Misty börjar närma sig de högre nivåerna kommer det en ny gissningstävling, så håll utkik efter den om ni vill vinna en bild såsom den Evangeline Silverbell fick :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.