Chrome Pointer

Höh. Höhö.

 
   Tekniskt sett så uppfyller jag alla krav och är i desperat behov av pengar (kanske inte så mycket att jag behöver råna en bank, men...), å andra sidan så går jag fortfarande i skolan... suck, hade bra gärna jobbat på det kontoret :P
 


Siri

fan vad jag hatar min ålder just nu :(

Maria Moondaughter

Varför måste jag bo över 460 mil från Stockholm? :(

Julie winterlake

Hade min engelska varit bättre hade jag lätt sökt, dock känns det som att spelet hade blivit lite "förstört" om man jobbade där :) iaf för mig, föredrar att lämna jobbet helt på jobbet :)

Fiona Mcpaw

AMMAGAAAD

Shit mitt drömjobb typ o.O
Borde man ansöka... bor iofs 20 mil från Stockholm, så eh... Annars var det ju inga höga krav.

-dör-

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.