Chrome Pointer

Happiness Can Be Found Even In the Darkest of Times

 
   Om ni inte vet vad det här citatet kommer ifrån, eller vem det kommer ifrån - fy på er.
 
 
 
   SSO's huvudstory tog en lite mörkare vändning redan vid Scarecrow Hill, med häxorna, och de Pandoriska sprickorna gör det ännu mer ondskefullt, om man ska säga så. Vilket är helt åzum, imo.
   Jag är så sjukt taggad så det finns inte, jag vill gräva djupare ner i storyn! Fasen vad mycket roligt som ligger framför oss den här hösten och vintern :D


Siri

Det är ett av mina favoritcitat c':

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.