Chrome Pointer

Fin Poppy

   Poppy är nog den häst som (förutom Misty) har fått mest uppmärksamhet på sistone. Sån häftig häst som passar i alla möjliga olika outfits, och dessutom gör hon sig sjukt bra på bild. Jag har så galet många bilder på henne just nu så man undrar om jag någonsin behöver fota fler, hehe ^^'
 
 
 
   Poppy är... nejmen jag är så sjukt glad över att jag köpte henne så fort jag kunde! Döcharmig häst, jag ska bara kutta av manen på henne så att den är snäppet kortare ^^ (Har väntat på det med flit, jag vill nämligen behålla den tjocka, fluffiga svansen... vill så gärna ha en uppgradering av hästhårsstylisterna!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.