Chrome Pointer

Fastnat i annat

   Jag har spenderat dagen framför Once Upon A Time, jag hade övergett säsong 2 men kände att jag var tvungen att komma tillbaka i Halloweentiderna. Underbar serie, om ni inte har sett den bör ni absolut ge den en chans!
 
   Nu att ta tag i den där förbenade levlingen! Misty är på level 9, om jag orkar dra igenom alla lopp (vilket jag ska göra, finns inte en tvekan om saken - do or die) kommer vi upp i lvl 10. Suck, hoppas att det kommer åtminstone något lopp till nere i Skördebygden snart, så att man kan levla ännu fortare!
 
   Idag blev jag Vänligt Inställd med GED-kontoret. Jag tycker faktiskt det är en väldigt intressant ryktesfraktion - det är det enda ryktesbyggandet vi har som bygger på bedrägeri. Vi har haft uppdrag med skumma typer förut, men så har vi fått ryktespoäng med Aideens Beskyddare istället. Tänk om det slutar med att vi ska nästla oss in i Dark Core? Heh, det vore lite kul!
   Fast som sagt, jag vet inte riktigt om jag älskar tanken på den här ryktesfraktionen eller om jag ogillar den. För... även fast man jobbar för "the good guys" så ska man kanske inte hålla på med olagliga aktiviter såsom bedrägeri. Kan man anmäla Herman till någon polismyndighet? (Skämt åsido, jag älskar Herman)
 
 
   Om inte annat kanske ni ser mig kuta runt i bygderna på Misty under dagen. Vi är väldigt fint utklädda - ett skelett med pumpahuvud ridandes på sin Spider-horse. Hade velat ha en Spider-pig, men tyvärr fanns det ingen grismask till min stackars pålle xP


Alexandra Mistdawn

ONCE UPON A TIME ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA! Jag tipsar också den, världens bästa serie liksom. Längtar såå till säsong 3 :D

Svar: Haha, då ska du nog hålla dig borta från Tumblr, jag har sett spoilers över hela säsong 3 såhär långt x)
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Här kommenterar jag 3 år senare hehe. Men jag undrar om du fortfarande kollar på Once Upon A Time? Isåfall vilken är din favoritkaraktär? Började själv kolla i våras och är själv upsest med serien.

Svar: Jag såg första... två säsongerna tror jag? Sen har jag bara sett klipp från resten, jag tappade intresset lite. Jag gillade dock Neal.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.