Chrome Pointer

En liten besvikelse

   Ni vet att utrustning och kläder från speciella samlingsset har gula ikoner? Förra året hade 1-årsutrustningen gula ikoner, vilket jag gillar då det blir lättare att sortera ut vad man letar efter i garderoben. Men i år blev det inte så, och jag tycker att det händer allt oftare att ikoner inte riktigt stämmer? Svårast är det bland ryttarens kläder tycker jag, jag ser ju inte vilka kläder jag har från jul, födelsedagar eller Halloween bara genom att öppna fliken, trots att jag har monsturös ordning (ska visa någon dag).
   Jag tycker det där ska bli lite mer konsekvent, just nu är det liksom svårt nog att hitta bland sin utrustning. Garderoben kan asolut uppdateras och förbättras, jag har några synpunkter som jag ska dela med mig av vilken dag som helst :)
 
   Btw verkade det vara lite buggigt med alla Star Coins nu? Jag blev av med 49 SC bara av att logga ut och logga in igen...


Renee Bluebridge

Jag också! Tyckte väl att mina SC hade sjunkit i antal :/

Jennifer Winterstar

49 SC har också dragits från mig och känner andra som det också har försvunnit SC för :/ Hoppas vi får tillbaka de snart♥

Charlotte Snowborn

Det verkar som många fick det problemet. Jag blev av med 50SC men när jag loggade in igen runt elvatiden på kvällen så hade jag fått tillbaka dem så jag tror att de löste det problemet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.