Chrome Pointer

En dålig dag

   Ni som hängt med ett tag minns nog att jag har varit deprimerad och haft väldigt mycket ångest. Jag är på väg tillbaka ner i ångestträsket just nu, vilket är oerhört skrämmande. Därför kan det framöver bli så att jag antingen skriver väldigt mycket eller väldigt lite här, beroende på hur jag mår.
   Just idag har jag faktiskt sjukanmält mig från skolan och ska plugga hemifrån, det kändes lättare. Det innebär väl också att jag inte kan hålla mig borta från SSO, så förhoppningsvis drar jag in mig själv i något roligt som höjer humöret lite.
 
   Nu skriver jag ju ändå i snitt fem inlägg per dag, men om uppdatering uteblir någon dag så vet ni iaf varför.
 
 


Alessandra kinglord

Jag vet hur det känns har själv varit där. Det är jätte läskigt. Jag stötar dig till 100%. Jag finns här om du vill prata. Tvingar inte du bästemer och bara du.

Namn på Sso Alessandra kinglord

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.