Chrome Pointer

Egentligen borde jag hitta på en fyndig rubrik

   Jag har verkligen lust att göra något kreativt med SSO som tema, men jag vete sjutton vad jag ska hitta på. Jag har ett redigeringsprojekt, men jag har ingen riktig ork att ta tag i det. Skulle kunna rita, men vet inte vad och pallar inte släpa fram ritplattan. Snacka om i-landsproblem... (kan ändå skylla på att jag haft en sjukt hemsk skoldag, så vi säger att det är på det sättet)
 
 
   Annars händer inte mycket mer än det sedvanliga intjänandet av JS. Så mycket saker man vill köpa, haha ^^ Jag ska försöka färdigställa lite inlägg från utkastet, har kvar ett par stycken önskade inlägg... Har lite svårt med inspiration just nu, helt enkelt. Om ni råkar ha inläggsidéer får ni supergärna säga till :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.