Chrome Pointer

Det närmar sig

   Jag tror inte att någon har missat att Södra Jorvik fått färg på spelkartan. Inte hela, visserligen, men nu ligger det inte långt bort. Nu känns det verkligen nära. Jag skulle gissa inom tre veckor...
   Jarlaheim heter byn/staden som jag kommer kalla mitt hem framöver. Medeltida. Jag älskar medeltida.
 
   På ett sätt tycker jag att den här uppdelningen av Södra Jorvik är jättebra. Det betyder att vi antagligen inte behöver vänta lika länge som vi behövt annars på att få komma dit. Å andra sidan känner jag, vad kommer spärra av området, vad är det som hindrar oss från att ta oss till det avstängda området? En osynlig vägg som kastar oss tillbaka? (Hm, tänker mig nästan The Hunger Games) En mur? Det kändes lite random.
   Berget intill Jarlaheim, antagligen Grådaggsbergen då. Avspärrat. Nu kan jag absolut leva med det just nu, det jag störde mig på var hur bergen var utritade på kartan. Snyggt var det ju inte. Hoppas att det fixas till, jag tycker att de små trekantiga bergen sabbade spelkartans vackra design.
 
   En annan sak - Snacka om redesign där nere vid Jorvikstallet. Om ni undrar vad jag snackar om, jämför med en spelkarta från förra veckan. Nu tror jag att det här blir riktigt bra, men jag tycker ändå att saken är rätt intressant.
 
 
 
   Men nu lämnar jag er för stunden. Jag och Iddy ska kuta runt i fina, blå födelsedagskläder. Är jätteglad för de fina kläderna :) (märkte ni LT's de ny glasögonen i vår shop?)


Rose Greenhill

Blev lite besviken på kartan, för vad jag minns låg Hillcrest som jag längtar ihjäl mig till i det området som fortfarande är grått ;_;

Fiona Mcpaw

Alltså trodde det var fel på min dator först när jag såg det där, haha.

Min första tanke var typ "men vad fult de gjort runt Jorvikstallet!" fast jag antar att det är bra, lite mer område och så. Är supernyfiken på den där lilla nya ön.

Och ja, Jarlaheim, älskar det namnet <3 Nu när vi vet att det är den där "medeltidsstaden" som heter så, så.... ah. Förälskad :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.