Chrome Pointer

Det gigantiska Jarlaheim

   Som inflyttad i Jorvikstallet är det ju Jarlaheim som är min hemstad. Lite ovant, för mig som bott i lilla Moorland i två år.
   Jag har jättesvårt för att hitta. Just nu är det väl mest för att man inte riktigt har några riktmärken. Snart kommer det ju bli "torget där den där affären ligger", "gatan där skönhetssalongen ligger", "borgmästarens hus", alltså då hela området vaknar upp kommer det ju bli lättare att koppla vad som hänger ihop med vad.
 
   Men det är en så fantastisk stad! Jag får en grym Minas Tirith-känsla av den, det är väl för att hela staden består av olika nivåer. Att man kan utforska staden uppifrån tack vare de otroliga murarna är helt underbart. Än så länge är ju staden tyvärr rätt död, så jag kan knappt vänta på att fler butiker ska öppna. Det känns lite deprimerande med de här igenslagna butikerna överallt, haha.
 
   (Bara jag som är lite besviken över att butiken med hästhuvudet här ovan blev en glasögonbutik? Dessutom var det ju flera glasögon som redan finns i Fort Pinta...)


RoSe Greenhill

Ja det var lite tråkigt, men det fanns ju i alla fall ett par Harry Potter-glasögon! *_*

Rose Skyfield

Åh vilken fräsch design! Totalälskar den! Bra jobbat med den, känn dig stolt just nu! :D

Svar: Vad kul att du gillar den, tack :D
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Jag skulle också velat ha häst butiken istället!
Och en grym design, super fin!

Lucy

snygg design :) det kommer vara många som bor där i början i alla fall . undra hur många som kommer tröttna och flytta till någon annan stans ?

Myra Riverfall

Jag blev också lite besviken på skylten!

Med skyltar är det väl främst mening att man ska associera skylten med innehållet av det man skyltar med (dvs butiken i detta fall) och jag var riktigt spänd på vad för nytt innehåll den butiken med hästhuvud skulle ha.
Jag kan inte påstå att jag associerar glasögon när jag ser ett hästhuvud. x) Så det var en lite luring de gjorde!

Svar: Håller absolut med om det! Dock kanske det blir så att skylten återkommer någon gång, vid en annan butik? Så vi får väl vänta och se ^^
Esmeralda Silverforce

Emelie Silverhaven

Nej du är inte ensam, jag blev ruggigt besviken, även på att det var sååå många nerstängda butiker! Hur snabbt öppnade butikerna i fiskebyn när GÅD öppnade? Btw jätte fin design :D

Svar: Det tog faktiskt ett tag innan alla affärer öppnat i Västkobben, det var typ stendött där under den första veckan. Förhoppningsvis kommer några affärer redan på onsdag :D och tack ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.