Chrome Pointer

Designfix

   Jag har sedan tidigare varit nästintill helt färdig med min vinterdesign - har bara väntat på headern, eftersom jag ville fota till den vid Jorvikstallet, och har därför haft en massa ofärdig kodning liggandes. Men nu fick jag mig en däng av inspiration och allt är färdigt. Allt. Och jag är faktiskt riktigt nöjd, för en gångs skull. Så nöjd att jag vet inte om jag pallar vänta till december för att langa upp den x) Det får nog bli så att den kommer redan i november, istället.
 
   Igår orkade jag inte riktigt spela SSO, men idag har jag tid och är lite piggare :) Jag ska se om jag hittar på något roligt att skriva om, annars får jag väl ta ut Iddy för de där förbenade fotona (tror ni inte att jag har glömt bort det vartenda gång jag loggat in under den här veckan? Suck). Jag har också en idé gällande ett redigeringsprojekt med Gigi, ska se om det funkar såsom jag tänkt...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.