Chrome Pointer

Denna dagen - ett liv

   Ja, nu citerar jag farbror Melker som i sin tur citerar någon snubbe, men inte ens jag som kulturnörd vet vem fasen det nu var.
 
   Dagen D, vafasen! Idag händer det, det vi väntat på så sjukt länge. Nu får vi verkligen hoppas att allt är i sin ordning och att servern inte öppnar klockan fem såsom den gjorde förra veckan. Dessutom hoppas jag på att vi komma kunna röra oss så långt västerut som möjligt - för i så fall går flyttlasset från mitt älskade Moorland. Åh, vad det här blir spännande!
 
   Igår kväll så skrittade jag och Ash ut genom Moorlandstallets grindar (förhoppningsvis för sista gången, med stallet som vårt hem) och placerade oss ett par meter från den numera lagade bron. Jag vet inte hur det kommer se ut, eller vad som väntar oss, men just nu är vi på väg mot nya äventyr ♥






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.