Chrome Pointer

Den mytomspunna Hästön

   Många frågor har dykt upp gällande Hästön. Jag tänkte ta upp några av dem här, tillsammans med lite funderingar.
 
   Är det den lilla ön som syns på kartan intill Paddockön? Det känns lite tveksamt, tycker jag. Då måste vi ju ta oss dit, till att börja med, om vi ska släppa ut våra hästar på bete själva. Men det kanske är så att man tar sig dit med en häst man vill lämna på ön och byter ut den mot den häst man vill ta hem?
 
   Kommer man åt funktionen genom anslagstavlan i stallet? Det tycker jag känns rätt logiskt, det kan säkert bli så. Tror att det skulle vara rätt enkelt, och annars undrar man ju verkligen vad som ska dyka upp i de låsta flikarna på anslaget.
 
   Är det gratis? Jag känner att jag ställer den frågan vääldigt ofta numera, som fattig student, haha. Jag anser faktiskt att den funktionen borde vara gratis. Vi lägger ut väldigt många Star Coins bara på hästarna, de är liksom dyra som de är. Om vi använder oss av den funktionen så har vi ju redan lagt ut väldigt mycket pengar för att behöva skicka iväg hästar, och det känns lite som att SSO skulle pressa oss på pengar såsom Sheriffen i Nottingham från Robin Hood-filmen om vi skulle behöva betala varje hästbyte.
 
   Är det bokstavligt talat obegränsat med utrymme där? Tekniskt sett, om jag skulle vilja, skulle jag ju kunna köpa tio hästar som ser exakt ut som Poppy. Eller Iddy. Ni vet, eftersom att man faktiskt kan köpa samma häst flera gånger. Nu tror jag ju inte att någon är dum nog (jag menar, come on) att köpa tio exemplar av varje häst i spelet, men, är det tekniskt möjligt? (Vore bara lite kul att veta som extra nördkunskap, haha)
 
 
   Det var väl typ det jag har funderat på. Jag tror att det här blir en jättebra funktion och jag är så sjukt tacksam för den (ni har inte en aning om hur många hästar jag ska köpa nu, hehe), och jag tror verkligen att SSO kommer göra den sjukt bra :) Vad tror och tycker ni?


Lara Mcfield

Jag får det inte riktigt att gå ihop... Och ärligt talat. Hur kul är det med massa hästar, utan nån riktig personlighet egentligen?

Är det gratis, och behåller hästarna sin gröna smiley där? I såfall kommer ju ingen använda sin stallflicka längre c:
Och om man rider dit som du sa och släpper sin häst, kan man väl inte gå in i hemstallet igen, såvida dom inte ändrar på att man alltid måste ha en häst med sig överallt.
Men, SSO fixar väl det :)

Svar: Jag förstår hur du menar, men hur personliga är våra hästar redan nu? Deras personligheter finns i våra huvuden, inte mer. Om man bara har fantasin kan man lätt underhålla sig med hur många olika personliga hästar som helst :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.