Chrome Pointer

De lysande luckorna

   Detta inlägg önskades av Fiona McPaw.
   De lysande luckorna (nu vet vi ju inte ens om det är luckor, men det är vad jag kallar dem) har faktiskt varit med väldigt, väldigt länge. Jag tror nästan att de fanns redan då jag hittade till SSO, och det var ju som bekant typ två dagar efter spelets start.
 
   Många har försökt lista ut vad luckorna är till för, och har därmed kommit fram till att det finns fem luckor utspridda över Jorvik, och om man drar streck mellan dem bildar de en stjärna med Silvergladebyn i mitten. Jag har faktiskt sett en trevlig karta över saken på någon blogg, men jag minns inte vilken. Luckorna har ett syfte, så mycket vet jag.
   Jag frågade faktiskt en GM i spelets tidiga dagar om vad luckorna var till för, och fick svaret att det skulle upptäckas i senare uppdrag. Det var snart två år sedan och nu börjar jag faktiskt undra vad fasen som pågår med de här luckorna - fast det kanske är meningen att vi ska vänta tills vi kan ta oss till den sista luckan, som faktiskt ligger på Södra Jorvik?
   Oavsett vilket kan jag inte låta bli att undra vad de är till för. Jag har inte mer att komma med än att jag först trodde det var flygplansdörrar, ni vet de där lätt böjda dörrarna som är typiska för flygplan, som typ kraschat på Jorvik. Legit plan, jao.
 
   Det är alltså bara att vänta och se - om de hade slopat uppdragsidén till luckorna hade de ju antagligen tagit bort luckorna själva för länge sedan ^^
 
 
   (Btw, tack så jättemycket för era musikförslag! Om ni kommer på fler är ni riktiga änglar om ni fortsätter dela med er, ju fler alternativ jag har desto bättre!)






Fiona Mcpaw

Å vad kul att du skrev :3

Men du har alltså läst om att de bildar en stjärna på någon blogg, och inte min då?

För jag har letat och letat och inte hittat några teorier alls om dessa grejer, men är väldigt kul om någon tänkt på samma sak! :P

Svar: Det med stjärnan tror jag blev bekräftat av Genevieve Nightbard och Maria Mountaindaughter, är dock inte helt säker på det.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.