Chrome Pointer

Dadadam

   Ja ni, vad säger man? Totalt kaos i globalchatten idag... Asså okej att folk är glada, men spam är rätt jobbigt - inte bara för att det är jobbigt i chatten, det segar ner min dator då det överbelamras.
 
   Jag tycker det här var en riktigt fin uppdatering. Ett fint och trevligt firande, helt enkelt. Jag har kopiöst med huvudvärk, men jag ska försöka logga in och bli färdig med dagens uppdrag så att man inte kommer efter för mycket.
   Nä, jag har inte så mycket mer just nu. Men SSO's framtid ser väldigt, väldigt ljus ut just nu, särskilt med de fina förändringarna vi nu fick se på spelkartan. Nu är man allt lite glad :3


Siri Moonbear

Jag fick ju enormt med huvudvärk av alla blinkningar på skärmen :<

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.