Chrome Pointer

Att se fram emot idag

   Förhoppningsvis blir det väl Halloweenuppdrag idag! Jag hoppas lite på att det är något som händer runt Wolf Hell Inn, skulle vilja bygga lite rykte där nu ^^
   Hur som helst lär det ju bli Halloweenutrustning, och jag hoppas på att det kommer något nytt. Jag köpte alla utrustningsdelar förra året och visst gillar jag dem, men... kan man kanske få en häxhatt så som Pi har? ^^
 
   Förutom det så hoppas jag att minst en affär öppnar i Jarlaheim, det känns lite deprimerande med alla igenslagna affärer.
 
   Tror ni att det blir Halloweenuppdatering idag och vad tror ni isf kommer med det? :)
 
 

  (Kan i övrigt nämna att det senare idag kommer ett långt inlägg rörande Aspergers syndrom... om ni vill lära er mer om saken råder jag er absolut att kika efter det!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.