Chrome Pointer

Årets Halloween

   Jag är grymt taggad inför Halloween! Dels gillar jag stämningen, trots att jag inte direkt firar högtiden själv, dels är det hur billigt som helst att köpa godis ^^
 
   Gällande SSO tycker jag det ska bli jätteroligt att se vad som händer i år. Kläderna som såldes under Halloween förra året tycker jag var jätteroliga, t ex tröjan och byxorna med skelett på.
 
   Så dels tycker jag det ska bli jätteroligt att se vad det blir för kläder som säljs i år (förhoppningsvis kommer det åtminstone något nytt), och dels så hoppas jag på att det åtminstone kommer något enstaka Halloween-uppdrag - det vore riktigt härligt :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.