Chrome Pointer

Alla fina pumpor

   Jag minns att förra året var jag lite besviken över SSO's Halloween. Det fanns kläder och utrustning och några pumpor med utsmyckning vid Moorland och Silvergladebyn, annars var det typ som vanligt.
   I år däremot är det precis så som jag ville ha det förra året! Pumpor överallt, tillochmed inne i hönsgården hos Bedrövade Dew, spindelnät och girlanger. Så ett grymt stort plus till SSO för årets Halloween, nu behöver man inte gissa vilken högtid det är ^^ Hoppas att det blir likadant till jul, att hela Jorvik får ta del av julstämningen på något sätt, även om det kanske inte kommer snö överallt :D
 
   (Btw Potterheads, viktigt datum även av en annan anledning idag!)


Siri

det var väl idag harry fick sitt ärr? :0

Lucy Westlake

Shhhhhh :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.