Chrome Pointer

Adjö för stunden

   Jag är inte hemma i helgen, men jag har en massa tidsinställda så jag tror inte att det kommer märkas av ^^
 
 
   Jag pallade inte fiska eller stänga alla sprickor då jag spelade SSO tidigare idag, så jag ska logga in och ta tag i det, men sen har jag... typ en datafri helg. Innan jag åker iväg i morgon blir det förstås brouppdrag, det missar jag inte för allt i världen.
   Det är verkligen inte långt kvar nu. Hur taggad kan man vara egentligen?
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.