Chrome Pointer

Ack sån otur

   Jag har nog sällan varit så okoncentrerad i skolan som idag! Att vi dessutom skulle på studiebesök till Idioter Och Gamla Tanter (skämt åsido, IOGT) gjorde ju inte saken bättre, eftersom vi gick över lektionstid med 45 minuter samt att resvägen hem tog ungefär en timme. Fast de mutade oss med godis.
 
 
 
   Vet ni hur glad jag är över den här uppdateringen? Nu har jag ju lovat mig själv att inte köpa ny häst innan höstlovet, och jag ska försöka hålla på det... men nu finns det tre vackra andalusierhästar (jag tänker köpa alla tre, ingen tvekan om saken), och Misty hägrar fortfarande framför mig. Men nu behöver jag inte tveka! Jag kan köpa precis vilka hästar jag vill utan att ha dåligt samvete, för jag kan ha allihop snart!
 
   Det första jag tänkte på då Hästön nämndes var idén som Genevieve Nightbard kom med för ett tag sedan, att vi skulle kunna skicka hästar på bete för att göra plats för fler hästar i hemstallet. Vet inte om SSO tog just hennes idé, eller om de kom på det på eget hörn, men det vore väl roligt om det var så :)
   Jag vet inte hur funktionen kommer se ut, och för att vara ärlig så bryr jag mig inte heller. SSO kommer sköta det på ett bra sätt, vi kommer kunna köpa fler hästar, SSO tjänar mer pengar då vi desperat köper nya Star Coins, alla är glada - förutom möjligen min plånbok, men det är en helt annan historia. Men det här var precis en sån grej som spelet behövde, åtta hästar var verkligen alldeles för lite med tanke på det otroliga urval vi har. Haha, oavsett om det nu kommer fler "tunga" hästar så kommer jag inom en framtid att äga minst en Frieser ^^
 
 
 
   Jag är dötrött, men jag ska logga in och spela lite, tjäna lite JS inför Skördebygden, försöka få en skymt av de nya hästarna samt åter sukta över Misty. Kan ni gissa vilken häst som är min Misty? ^^ Vore kul att se vad ni tror x)


Juliette Stardawn

Hmm, jag gissar nog på skimmeln ;)

Svar: Haha, jag har ju planerat Misty sedan långt innan andalusierna kom x)
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Den bruna? :D

Svar: Haha, den bruna vaddå? xP Finns ju många bruna hästar x)
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Andalusiern x)

Svar: Haha neee, jag har ju varit och tittat på Misty många gånger innan idag ^^
Esmeralda Silverforce

Siri

hmhmhmhmhm jag typ gick igenom ditt arkiv för att hitta ledtrådar men jag hittade inga x__x

men jag tror nog på... eh... en av hästarna i FG eller GåD. Vet inte vad jag fick det ifrån men du har ju sagt att du tittat på Misty väldigt länge och då är det de hästarna som funnits väldigt länge.

Svar: Haha, jag är lite hemlighetsfull gällande mina pållar ^^
Esmeralda Silverforce

Siri

okej nevermind, du skrev i april att GåD hästarna inte föll dig i smaken xP

Alltså, efter att ha tänkt efter tror jag nog på Fort Pinta eller Marleys... eller... jag vet inte haha x-x

Svar: Haha, jag har faktiskt en känsla av att ingen skulle kunna tänka sig Misty som en Esme-häst x) Men vi får väl se vad ni säger då jag väl fått hem henne :)
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Gissar på att det är någon i Fort Pinta eller hos Marleys. Någon som kanske ser lite dimmig ut.. Så kanske gråa i FP? :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.