Chrome Pointer

Vinnarna av veckans tävling

   I måndags startade en gissningstävling där ni fick gissa vilken häst jag skulle köpa framöver. Nu kunde jag inte hålla mig och jag köpte hästen redan igår (man är ju lite sneaky), så idag får ni se honom för första gången :)
 
 
 
   Det blev tre stycken vinnare nu! Det var några fler som gissade på samma häst, men som jag sa så gällde de tre första som gissade rätt.
   Och vad var det för häst? Jo, min Mooneye, Remus, är en brun Andalusier!
 
   Därmed är de tre vinnarna Nadia Moonnight, Danielle Lightfall samt Agnes Flowerstone! Grattis till er tre, och ni får kontaka mig på något sätt och berätta vilken häst ni vill ha avmålad samt om porträttet ska vara svartvitt eller i färg. Ju fortare ni gör det desto bättre, då kanske jag hinner få era bilder färdiga redan i helgen :)






Agnes Flowerstone

Oj inte märkt detta förens nu!! Men gud, roligt :D

Svar: Jag har fått ditt mejl och ska försöka färdigställa ditt pris nu i helgen :D
Esmeralda Silverforce

Danielle lightfall

Jag kommer med svar snart har inte till gång till dator

Danielle lightfall

Jag kommer med svar snart har inte till gång till dator

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.