Chrome Pointer

Tips på annat - kryptozoologi

   Jag tycker att kryptozoologi är hur kul som helst. Vad är kryptozoologi? Jo, det är studerandet av djurarter som man inte riktigt vet om de egentligen existerar. Inom den här ramen faller trevliga djur såsom enhörningar, drakar, vattendjur som Loch Ness-monstret osv. Jag tror inte att sådana varelser existerar, däremot skulle jag vilja att de existerade. Och det finns förvånansvärt många som faktiskt tror stenhårt på saken.
   Jag har hittat några olika "dokumentärer", som faktiskt är fejkade, men som jag tycker är jätteroliga. Särskilt den om sjöjungfrur är grymt sevärd, den är så absurd att jag satt och asgarvade mig igenom den första gången men den är faktiskt rätt bra gjord - även fast alla "forskare" bara är skådespelare. Asså ni skulle ha sett en sån här film jag hittade om vampyrer, störtskön, en kille satt framför kameran och ba "ja det är ju rätt svårt för oss vampyrer för många inser ju inte att vi existerar..." - ni anar inte vilken underhållningsnivå det var på den.
   Alla dessa "dokumentärer" är på engelska, men även ni som inte har god erfarenhet av språket kan säkert förstå stora delar av dem. Det är bra med dokumentärer överlag, språket är oftast väldigt tydligt :) Här har vi tre stycken, som jag tycker är rätt sevärda! (Som sagt, särskilt den om sjöjungfrur, hur logiskt är det att aporna skulle överge träden för att gå ut i vattnet?)
  
 
 
 
 






Siri

Jag såg ju just den om sjöjungfrur på animal planet för något år sedan, och tyckte det var askul x)

Cassandra

Jag är ingen expert eller så men varför har vi egentligen två lungor? Typ alla jag känner tror att det kan vara för vi har varit vatten djur (eh) alltså att de har varit typ luft påsar... Så man kan flyta i vatten. Och sen kan någon förklara för mig varför vi har typ simhud mellan fingrarna? Inte mycket då men lite :3 Känner mig efter för jag inte vet det cx

Svar: Jag tror att vi har utvecklats från vattendjur, eftersom livet startade i vatten. Dock tror jag mer att två lungor är till för att ge oss mer kapacitet - märker på min lilla mormor som har en kollapsade lunga att hon inte orkar göra mycket eftersom det blir jobbigt att andas. Och är det verkligen simhud vi har mellan fingrarna? Personligen tror jag mer att huden är elastisk för att vi ska ha större rörlighet i fingrarna :)
Esmeralda Silverforce

Cassandra

Jag sa inte Att det var så, självklart skulle det också vara en trovärdig teori om att man ska kunna röra fingrarna mer. Stackars din lilla mormor :(( Hoppas hon mår bra. Det jag menade var bara att man skulle kunna öppna sin hjärna för fler alternativ! Vi har ju alla(rätta gärna om fel här) växt upp med att mytologiska djur inte finns. Då liksom blir det så och ibland kan det vara väldigt svårt att veta något annat. Titta bara på kyrkan och Darwin ^^ Men det berodde även på en hel rad av andra grejor C: Kortfattat, enligt min åsikt så tycker jag att man inte borde på en gång säga att nya teorier inte stämmer. (Om det inte var så du menade med det du skrev i inlägget så har jag helt missuppfattat allt, i sådana fall, ursäkta mig C:) Även fast filmerna är påhittade o.s.v. Jag menar vem vet? Det kanske har funnits en stor vit häst med horn och skägg(xD) för jätte länge sen ? ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.