Chrome Pointer

Stora erövrare

   Då Skördebygden kom introducerades en ny sorts NPC - småbarn. Jag tycker faktiskt de är rätt söta, och det är jättekul att det blir mer blandade åldrar i bygderna.
 
   Men en sak lade jag märke till redan då jag kutade runt i området första gången. Två små pojkar vid namn Hannibal och Alexander, vid Goldspurs gård. Jag tror verkligen inte att de är döpta efter Hannibal Lecter och någon random snubbe, nej, utan efter erövrare. Hannibal Barkas som ledde en armé med över 30 elefanter över Alperna, Alexander den store som kom från Makedonien och tog över otroliga landmassor på väldigt kort tid. Ja, innan han dog i malaria, 32 år gammal. (Och ja, jag är en historienörd, sånt här behöver inte ens kollas upp)
 
   Jag älskar såna här saker, ungefär som Mary vid Doyles kyrka. Mary had a little lamb. Roliga grejer.






Exenzia

Haha min första tanke när jag såg Hannibal var såklart Hannibal Lecter.. x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.