Chrome Pointer

Nya pållar

   Åååh, de nya Andalusierna... Vill ha, vill ha! Men jag har en plan, vet inte om jag verkligen vill överge den just nu... SSO ska verkligen ha cred för alla dessa hästar, det enda negativa är väl att jag inte kommer kunna hålla mig från att köpa extra SC och där lär min ekonomi gå och begrava sig helt...
 
   Vad tycker ni om championatet? Jag tävlar ju inte själv så jag har inte en aning om hur det ser ut, eller hur priserna ser ut. Verkar dock vara rätt uppskattat, om jag fattat saken rätt? :)
 
   Sen har den hänt en till sak nu... spot the difference?
   300 SC fattigare... bäääää






Siri

Är kär i den nya fuxen *-*
Håret passar dig asbra :D

Cecilia Starhill

Du var jättefin i det håret! :D

Nikki Westlake

Du passade ju jättebra i det håret! :D

Alma

Vad är "spot the difference"

Svar: Det översätts till ungefär "märk skillnaden" och i det här fallet så har jag bytt hår för första gången sedan jag började spela spelet!
Esmeralda Silverforce

Haley Northbell

Jag är helt nerkärad i den nya andalusier fuxen! Så grymt fin, bara skriker köp mig hehe.. *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.