Chrome Pointer

Ni som fortfarande är vakna

   Kolla in SSO på Facebook och titta på deras Live-streaming, känner att jag kommer sitta här ett tag nu... jättecharmigt ^^

Edit: streamingen är färdig och jag ska sammanfatta!

   Malin, som jag har för mig är GM Lucia, spelade litegrann tillsammans med Beau Hindman, som om jag har fattat saken rätt ska recensera spelet. Det var lite information som var intressant för min del, så jag antecknade förstås genom hela grejen ^^

Just nu finns det 25 olika servrar på SSO, det hade jag inte trott! Dessutom fick vi veta att det verkligen ska komma araber, det här är första gången som det faktiskt sägs rätt ut, dock är det inte sagt när.
Morötter ska komma till spelet, såsom det redan finns äpplen att mata hästarna med. Dessutom verkar det som att det ska jobbas med gruppfunktionen i spelet, så att fler spelare kam ta del av en grupp.

   Det kom faktiskt en fråga gällande om Tinkerhästar ska komma till spelet - dock urartade det i att prickiga hästar kallas för palomino (vet inte riktigt vad som hände där) så tyvärr kom det aldrig något svar. Besvikelse från min sida, det ville jag ju så gärna ha svar på!

   Sorry för eventuella stavfel, men sitter men iPaden och pallar inte gå igenom allt. Det är sent och jag ska sova, så godnatt, och jag återkommer om saken i morgon!






Fiona Mcpaw

Åh varför missade jag det där :/ Verkar inte gå att se på videon i efterhand heller. Verkar askul att höra direkt från en GM liksom :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.