Chrome Pointer

Mooneye

   Mooneye, hästens som alltid har en glimt av månens mystiska ljus i ögonvrån. Hur att beskriva denna mäktiga springare? En häst som alltid tänker sig för inför nya situationer - Remus skulle aldrig stanna inför något för att han är rädd, utan för att se hur han lättast skulle tackla detta nya hinder innan han helhjärtat kastar sig in i situationen.
 
 
   Namn: Mooneye
   Tilltalsnamn: Remus
   Namnbetydelse: Mooneye översätts till "Månöga". Just detta Mooneye ska dock uttalas med tysta "e", för att istället bli Moony, efter J.K. Rowlings karaktär Remus Lupin, som också gett denna häst sitt smeknamn. Remus var enligt romersk legend en av staden Roms grundare tillsammans med sin bror Romulus.
   Ålder: 19
   Ras: Lusitano
   Lynne: En riktig klippa i alla lägen. En mycket klok och eftertänksam häst som dessutom är väldigt modig.
 
 


Myra Riverfall

Jag kom på det ett par timmar efter att jag deltog. Klart det är en andalusier!
Snyggt ekipage måste jag säga!:DD

Ello

Har du läst Harry Potter böckerna eller sett filmerna?

Jag läser den fjärde boken

Svar: Många gånger sedan många år tillbaka.
Esmeralda Silverforce

Victoria Diamondwild

Hej Esme jag tänkte att Andalusien skulle bli min nästa häst jag gick in för att kolla lite namnideer vad fin han är förresten
P.S I💖U DINA HÄSTAR ÄR SOM STJÄRNOR⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.