Chrome Pointer

I did my waiting!

   Twelve years of it! IN AZKABAN!
 
 
   Nejmen det har ju äntligen kommit ett svart westernträns till SSO. Vilket jag är väldigt glad över. Tyvärr... jag skulle vilja säga "åzum, nu är jag glad", men jag har lite svårt för det där svart-svarta. Det känns som att "alla" använder den där kolsvarta sadeln tillsammans med ett kolsvart träns, men jag tycker faktiskt inte att det är så snyggt. Jag tycker det blir lite stora kontraster, därför föredrar jag de lite mer gråaktiga sadlarna och tränsen. De ser lite naturligare ut, helt enkelt.
   Det svart-svarta westerntränset fick dock ändå flytta in i min garderob. Jag har inte testat det än, Remus fick prova det då jag köpte det och det såg inte sådär superbra ut tycker jag, så jag hoppas att det passar bättre på de andra hästarna. Jag har varit desperat efter till till westernträns då jag tycker att Gigi passar bäst i dem (det fina lilla ponnyhuvudet kommer fram så bra ^^), så förhoppningsvis vänjer jag mig vid tränset och tycker det är dösnyggt. Dock passar det inte på Iddy - hans man ser sjukt grådaskig ut i det där svart-svarta, stackars häst.
 
   Har nu köpt eller ska ni köpa det kolsvarta westerntränset?






Siri Moonbear

Jag är inte så förtjust i det kolsvarta, så jag ska nog vänta på ett gråsvart c:

Fiona Mcpaw

Yes har köpt det. Tycker lite samma som dig dock, är inte överförtjust i det utöver att det är en bra "basgrej" i garderoben. Det är lite väl svart, faktiskt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.