Chrome Pointer

Fiskeplaner

   Ryktesbyggandet med fisket går sjukligt segt. Jag försöker göra alla uppdrag varje dag, men det har ju varit några dagar då jag inte har hunnit med dem eller inte ens hunnit logga in alls. Och... några dagar då jag verkligen inte pallat, helt enkelt.
   För ett tag sedan sa jag att den dagen jag är beundrad med Jorviks fiskeklubb samt har fiskat upp den där förbenade Mr Evil så ska jag aldrig mer ens röra ett fiskespö. Fast jag får nog ändra mig på den punkten. Jag gillar inte direkt fisket, men man tjänar ju massor av JS på det. Så åtminstone de dagar då man slipper rida över hela spelkartan för att få fatt i fem fjuttiga fiskar, så lär jag fiska.
   Fast then again, jag kommer säkert glömma bort mig och skjuta in fiskespöet lååångt in i garderoben där jag kommer glömma bort det för all evighet. Man får se. Frågan är nu om det blir fiske även i Skördebygden - om det är en helt ny fiskeklubb att bygga rykte med så lär jag blir tokig.
 
   Tänker ni lägga fisket på hyllan så fort som ni är beundrade?






Alessandra Kinglord

Tänker aldrig röra ett fiske spö igen när jag ät beundrard

Renee Bluebridge

Jag blev beundrad för ett bra tag sen, och det är sällan jag fiskar. Om jag inte sparar till ett speciellt plagg, då brukar jag fiska för att få JS ^^

Selena Flowerfall

Blev beundrad igår, och jag kommer nog som Renee, kanske kanske bara fiska om jag sparar till något speciellt! Men bara kanske. Just nu ligger mitt fiskespö i garderoben i alla fall, och jag kommer nog inte fiska på länge! Bara om det kommer nya fiskeuppdrag i Skördebygden då. Och ja gud, om det skulle komma en ny fiskeklubb så...nej usch vill inte tänka på det haha. xP

Nadia Moonnight

Ja självklart. Fast jag har redan gjort det fast jag precis blivit gillad. Jaja, är man drottningen av lathet så kan man strunta i sånt xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.