Chrome Pointer

En sak jag måste bli bättre på

   Det finns tre saker som nästan aldrig ändras då jag byter outfit - hjälmen, stövlarna och ridbyxorna. Den svarta hjälmen är nästan fastväxt numera, de svarta Life Time-stövlarna är bland de snyggaste i spelet och jag älskar dem, och sedan jag köpte de mörkt blåa jeansen så... har jag liksom glömt bort att det existerar något annat.
   Det måste jag verkligen bli bättre på, jag har massa snygga grejer i garderoben som jag aldrig använder x)
   Typiskt exempel - hjälm, stövlar och byxor
 
   Fastnar ni också lätt i vanor på det här sättet?






Alessandra Kinglord

Samma sak här

Nadia Moonnight

Näe, inte med speciella klädesplagg så. Men jag kan komma på en outfit och sedan ha på mig den i flera veckor. Jag kämpar för att komma på åtminstone en ny oufit i veckan men det går inte så bra cx

Siri

Eh ja.. jag har ju en outfit per häst och brukar bara byta benlindor schabrak ibland tränset och typ jackan/tröjan. Som man lätt ser om man tittar på det jag har på mig

Jensan snowhill

Gud ja <.< den svarta kepsen från VD, svarta ridbyxor från gåd och såklart lifetime stövlarna.. Dem
Följer med mig överallt ;-;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.