Chrome Pointer

Drömfärger

   Vi har ju massa fina hästar att köpa i SSO just nu, men jag tror absolut att det kommer fler. Vi vet ju inte hur många fler, men det känns nästan lite tragiskt på ett sätt om det plötsligt blir "nämen nu är vi färdiga och det kommer inga fler hästar". Det skulle nästan kännas likadant som om huvudstoryn tar slut och det inte finns några fler uppdrag att göra alls, skulle vara urmysko!
   Även fast vi har de här fina hästarna finns det några färger jag gärna ser i spelet, blir spännande att se hur det blir ^^
 
   - En isabellfärgad häst utan tecken (och med rätt ljus mule)
   - En silversvart häst
   - En stickelhårig häst (vet inte om det skulle funka, men om det funkade skulle det säkert se åzum ut)
   - En flugskimmel
   - En brunskäck (vi har ju bara rödskäckar och svartskäckar att köpa)
   - En borkfärgad häst (inte lika metallisk som Achal Teken)
   - En black (jag skulle ju väldigt gärna ha fjordhästar ^^)
   - En helt vit skimmel (i "vanlig" storlek, alltså inte ponnyn eller Andalusiern)
   - En till variation av Appaloosan (det finns ju så många olika variationer på tigererade hästar, vore roligt med en till!)
 
   Sen finns det väl tusen fler färger som jag bara inte kommer på just nu. Vi vet ju att det kommer Lippizaner och Araber, men sen vet vi ju inte så mycket mer, så det blir spännande att se vad som görs med de båda - och Tinkerhästar verkar vara ett populärt önskemål, så vi får se om det händer! ^^






Siri

En black skulle jag definitivt inte tacka nej till

Lucy Flowerlake

Brunskäck? Men Painthästarna då? Det finns ju brunskäckar bland dem! :)

Svar: Nope, de är rödskäckar! Brunskäck är en brun häst med skäckanlag och rödskäck är en fux med skäckanlag :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.