Chrome Pointer

Tio saker ni inte visste om mig

   1. Jag kan stå still någonstans i spelet i evigheter och bara läsa vad som pågår i chatten
 
   2. Min stora dröm just nu är att flytta hemifrån och skaffa husdjur, eftersom min mamma är allergisk. Jag ska ha minst två Sphynxkatter (har haft två tidigare, de underbaraste katterna som finns på denna planet) och en hund.
 
   3. Jag är ett stort barn och älskar Disney och allt liknande.
 
   4. Jag är beroende av Harry Potter och har läst varje bok minst tjugo gånger.
 
   5. Jag har planerat namn, smeknamn och personlighet till alla mina framtida hästar i SSO - eller rättare sagt, jag hade, fram till i onsdags. Nu har jag två kvar.
 
   6. Jag har alltid ett stort skrivblock bredvid mig då jag sitter vid datorn, och i det skriver jag upp allt jag ska lägga till på Wikin. Jag skriver och ritar allt i bläck med en reklampenna som har en liten boll av gummi högst upp på toppen, vilken går att använda på smartphones.
 
   7. Jag har en liten tv på mitt skrivbord bredvid datorn, och den står nästan alltid på (ibland med avstängt ljud) medan jag spelar SSO.
 
   8. Jag hyser en väldigt stark hat-kärlek mot får. Jag var stallvärd på min gamla ridskola under ca tre år och har spenderat mycket tid inne i fårhuset på gården. Har gjort allt mellan att jaga får på rymmen, tacklat omkull får som är påväg åt helt fel håll, blivit omkulltacklad av kaxiga baggar, lyft får ur "matrännan", haft två fullvuxna får i knäet medan båda två skriker och vill bli kliade, adopterat samma får som substitut till en hund (Doris och Sjuan ♥) och suttit i halmen och matat ett litet lamm med nappflaska. Gör det nästan värt att komma in i fårhuset vid lunchdags då femton svarta tackor och en vit bagge (som numera är en död bagge - R.I.P Alf) står och vrålar för full hals. Tro mig, man behöver de där fina stunderna för att stå ut med en enda fodring.
 
   9. Mitt intresse för att skapa spel kommer ursprungligen från mitt intresse för webbdesign, som jag från början lärde mig via Stallet.se.
 
   10. Jag har Aspergers syndrom och för tillfället också en depression med tillhörande ångest. Yaay.


cynthia mountainheart

Jag har också Asperjers Syndrom! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.