Chrome Pointer

Whoops

   Jösses, folk verkar försöka mörda F5-knappen idag. I snitt har alla besökare varit inne två gånger var idag, och det är ganska många besökare måste jag säga. Det beror väl mest på att Alicia länkade till mig.
 
   Jag har sett att nu då folk har sett videon är det många som reagerat över hur Fort Pinta såg ut. Det var ju bara ett enda stort, tomt torg. Det fanns tre affärer, ingen djurbutik, inga skönhetssalonger, inget Café Pinta, det gick inte ens att gå upp på muren. På den tiden trodde man att "jaha, vilket tomrum, men aja", fast där hade man ju fel.
 
   Jag har ju flera gånger sågat de som säger att spelutvecklarna kommer med för små eller "tråkiga" uppdateringar. Jag vet inte om de har svårare att förstå vad som händer överallt bara för att de inte spelat sedan allra första början? Jag var med innan onsdagsuppdateringarna, jag kunde logga in efter ett par timmars uppehåll och där stod något nytt framför mig. Jag tillsammans med flera tjejer på Polluxforumet diskuterade nya funktioner, vi skickade kollektivt in önskeförslag. Och spelskaparna lyssnade, någon vecka efter ett av våra förslagsbrev fick vi brevlådorna. Jag tror att någon av oss också föreslog transporterna. Vi bad om benlindor och träns utan nosgrimma. Vi rapporterade buggar.
 
   Förstår ni lite vad jag menar? Det är ett sånt community jag letar efter då jag vill skapa forumaktivitet. Ett enkelt sätt att kunna diskutera spelet utan att vartannat ord blir censurerat, det blir ett sätt att skapa en sammanhållning även för de som inte använder chatten så mycket (som jag, hejhej!).
   Så, jag gör reklam och pysslar med Wikisidor. Vad ska man säga, jag är en obotlig nörd och vill öka folks kunskaper. Kan väl inte säga så mycket mer.
 
   Over and out, friends. Jag återkommer i morgon, och det hoppas jag att ni också gör.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.