Chrome Pointer

Och nu blir det reklam

   Fem ord som jag tror att många fruktar, åtminstone så länge de sitter framför tvn. Och nu blir det samma sak vid datorn!
 
   Herrejösses, måste alla verkligen göra reklam för sina bloggar på SSO stup i kvarten? Det spammas verkligen sönder med bloggreklam i den globala chatten, och det tycker jag är jättetråkigt. Ytterligare en anledning till att de forum jag försöker promota är en bra idé, då kan man göra reklam där istället. Eller passa på att kommentera mycket på andra bloggar, länka till din blogg på Wikins bloggsida, jag vet inte, bara man inte sitter och spammar chatten i spelet en gång i minuten.
 
   Vad tycker ni om reklam för bloggar i spelet?






jamie masternight

Jag tycker det är okej om man skriver sin blogg 1 till 2 gånger i chatten, men om man skriver hela tiden är det jobbigt :s

Alice

Eller hur... Bloggreklam varvat med reklam för nystartade klubbar är det enda som syns i den globala chatten. Ja, varvat med ett bråk eller två...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.