Chrome Pointer

Mer nervositet

   Jag är jättenervös inför hästfunktionen! Det här med raser då, jag har funderat mycket över det och det känns så fel! Om man nu får rasbonus, och bonusen är olika beroende på vilken ras, då kommer det ju sluta med att precis ALLA ändå har samma hästraser. Och kommer vi verkligen få skräddarsy vår häst? Kommer vi verkligen få välja namn till dem i början? Jag tror nästan inte det eftersom Notarien kom nu, och det bidrar till min nervositet.
 
   Jag har också sett ganska många som säger "AMAGAD JAG SKA HA EN SHETTIS" och jag blir lite "... cool it bro". För en shettis - nje. Det innebär att man måste förminska hästmodellen i förhållande till ryttaren, man måste ändra riggningen i modellens rörelser i hoppningen för att den ska kunna ta sig över hindret alls, det funkar liksom inte. Hästraser i samma size som den vi redan har, det är logiskt. Sen att ändra själva modellen, som att göra hästen lite mer bastant för att imitera en tyngre ras eller något sånt, det är mer logiskt. Men jag tror inte det kommer vara stora skillnader ändå.
 
   Kommer vi verkligen få välja färg och namn på hästen själv? Finns det olika hästar i alla stall? Blir det först till kvarn på de hästar med högst rasbonus? Det finns oändligt många frågor och jag blir rätt ängslig över det här, GAAAH!






Maggie Westbridge

Jag håller med dig. Jag gillar inte alls att det ska komma nya raser med "rasbonus" för precis som du sa alla vill ha mycket i snabbhet och därför kommer alla väja den häst som har mest i snabbhet. Inte kul. Sedan misstänker jag att prisskillnaderna på dessa hästar kommer vara enorm. Det skulle inte förvåna mig om en bra häst kostade typ 3 gånger så mycket som en sämre. Raser kan jag tänka mig men att en del skulle vara bättre än anda.. :/ Nej tack!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.