Chrome Pointer

Jag har tydligen lite nytt folk här

   Till er som är här för första gången - välkomma in i mitt söndernördade liv.
 
   Till er som varit här ett tag - tack. Det är jättekul att ni gillar det jag gör.
 
 
   Hupphupp. Söndagar tycker jag är en riktigt tråkig SSO-dag. Det finns ju typ... fyra eller fem dagliga uppdrag? Och som sagt, jag är inte överförtjust i fisket. Jag bor i Moorland, pallar inte med att rida hela vägen till Fiskebyn för att sedan stå och fiska i fem minuter. Fem minuter låter inte som mycket men då man väl står där blir bara en minut otroligt lång tid. Tänk er som att man sitter i skolan, klockan är 15.34, man slutar 35, man lägger sig för att sova i fem minuter och då man tittar upp igen är klockan 15.32. Eller det kanske bara är jag...?
   Jag har ju sagt tidigare att det vore kul med fler dagliga uppdrag, och det håller jag fast vid. I Moorland kan man väl t ex lassa hö? Jag skulle liksom kunna plocka ogräs, jag är inte sjåpig sådär. Igelkott-hem eller ogräs, same same eller något.
 
   Jag ska nog sluta flumma nu. För mycket kaffe.






Lucy Westlake

Man skulle kunna plocka maskrosor åt mrs Holdsworth :D

Svar: Ja precis :D Liksom vad som helst bara man fick mer att göra :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.