Chrome Pointer

Herman, Coyote och Mr Wetton

   Jag har bara spelat Star Academy en gång. Så jag minns ingenting därifrån, i ärlighetens namn. Fast jag tror, jag tror faktiskt, att Mr Wetton var med där.
 
   Vad är jag ute efter den här gången? Herman har vi känt länge. Jag har åtminstone känt Herman länge. Så kom Sommarryttaren. Coyote kom till Coyote Ranch.
   Jahapp, så Herman hade en bror. Man rider vidare i området och hittar en snubbe vid namn Mr Wetton, som också är Hermans bror. Två nya bröder i ett spel, hejsan hoppsan.
 
   Herman är involverad i allt som hänt i Starshine Legacy. Han är inte en av Aideens beskyddare, men han känner Fripp och känner till allt som hände under den första spelserien. Jag undrar lite, om han nu ändå är så pass insatt som han är, känner hans bröder också till legenden om Ödesryttarna?
 
   Herman lär vi snart få möta igen. Jorvikstallet väntar på oss, kära Jorvikbor. Herregud, jag blir gråtfärdig av den meningen. All nostalgi. Men jag vill så gärna möta Hermans bröder. Jag vill veta mer om Hermans historia, och därmed också om hans familj, då jag tycker han är en fantastisk karaktär. Jag vill åter möta Coyote, jag vill veta mer om Mr Wetton.
 
   De tre bröderna Wetton. Det var nästan så att jag ville skriva "The Tale of the Three Brothers" där, hehe (Ni Potterheads vet vad jag pratar om, jag är ju en nörd i grund och botten).






Lucy Westlake

Harry potter <3

Alice (Alexa Discohurricane)

Ja, Harry min stora kärlek <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.