Chrome Pointer

Tankar om gårdagens uppdrag

   Till att börja med vill jag tacka för de roliga frågor som än så länge kommit in till mig, de ska besvaras nu på lördag så att de som vill har tid att skicka in frågor :) det ska bli jättekul att skriva det inlägget ^^
   För det andra:
 
   (Så slipper man bildspoila för er stackare som läser via Bloglovin' ^^)
 
   Mitt första intryck av Silvergladegodset då jag skrittade in på ägorna på Ash... jag minns att jag tänkte ungefär "men fy fanken, vad är det här?" Jag hade tänkt mig att Silverglades vingård som drivs av Baronessan Silverglade skulle vara något storslaget och vackert, men det kändes så... avskalat. Jag gillade verkligen inte Vingården, det kändes bara grått och tråkigt att vara där.
 
   Men så kom Vingårdens trädgård för två veckor sedan, ungefär. Och Vingården exploderade i färger. Penséerna tyckte jag var så härliga, det blev ett litet popp av färg. Vi skulle plantera tulpaner, och jag höll på att trilla av stolen då jag såg de stora rabatter som dök upp. Helt fantastiskt. Så igår, de stora klippta buskarna.
   DÄR kom det. Den Vingård jag förväntat mig då jag kom igenom grindarna i slutet av 2011, den fanns plöstligt framför mina ögon igår. Godset Silverglade har äntligen gjort sig förtjänt av sitt namn, och trots lite småfel (man kan springa rakt igenom både buskar och tulpaner, hästarna man ska hämta hem på fredagar springer rakt igenom Godfreys bil, Tyra säger varje fredag något i stil med "nämen hej, jag heter Tyra och vi har nog inte träffats") så har de nu blivit en fantastisk plats. Vinkällaren, biblioteket och de galna smurfarna vid godsets bakgård bara ökar charmfaktorn. Jag älskar numera Silverglades vingård och jag kan knappt vänta på att bli beundrad med Vingårdens trädgårdsmästare för att få se hur den fantastiska trädgården blir, och för att se om Vingården också kommer dekoreras med vackra rosor.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.