Chrome Pointer

Ovädret har dragit bort-

- och jag har vågat återvända till datorn efter ovädret. Jag älskar oväder med ösregn, blixt och dunder (så länge som jag får sitta inomhus) men jag blir alltid lite nervös för datorns skull ^^
 
 
   Nejmen det jag har att säga just nu är att jag har langat upp några nya kapitel till min gamla Fanfic Höstryttarna, och nu har jag kommit på hur man skulle göra för att förenkla processen, haha. Dessutom blev jag jätteinspirerad till att skriva någon nu, då jag läste en fantastisk text på Maria Mountaindaughters blogg. Tycker absolut att ni ska kika in på den :)
 
   (Jag har ändrat lite i Höstryttarna angående fotnoterna, eftersom det var så galet länge sedan jag skrev historien så pallar jag inte med fotnoterna. Från och med ungefär kapitel sju så finns de inte med.) Jag ska nu försöka få upp hela historien så snart som möjligt - Vinterryttarna, del 2 i serien, är mycket mer välskriven. Notera att jag skrev det här för typ fyra år sedan, haha. Tycker ändå det är värt att dela med sig av :)
 
   Länk till Höstryttarna HÄR
 
   Länk till Maria Mountaindaughter HÄR






Maria Mountaindaughter

iihh, tack så mycket för både länkarna och de fina orden!

Svar: :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.